Dekor fóliázás

Fal, bútor és egyéb felületek bevonása fóliával.

Sok esetben megesik, hogy régi bútoraink megfakulnak, megkopnak, de még jó állapotúak, ezért nem szívesen cserélnénk ki. vagy éppen meguntuk a padló, fal esetleg járólap színét, vagy csak feldobnánk egy kicsit az üzletünket, lakterünket

Rövid kivitelezési idő, azaz nem kell hetekre bezárni, hetekig festőket, különböző szakembereket kerülgetni. Sok esetben a fólia a legjobb megoldás.

CCF CS series beltéren 10 -12éves élettartam
Nem gyúlékony
Kemikáliát nem tartalmaz
Szinte bármire tapad

Nálunk közel 600 féle szín közül válogathat  
Márvány-
Fa-
Bőrhatású
Egyszínű fóliák stb.

Legyen szó figyelemfelkeltésről vagy felújításról nálunk biztos megtalálja az elképzeléseit.

 
BETŰVÁGÁS:

Számítógépes betűvágás. Előnye, hogy jobban látszik mint a fóliára való nyomtatás. Dekor fóliából sokfajta színű és életkorú fólia létezik. Rendkívül figyelem felkeltő, mert kidomborodik a ráragasztott felületből, magas erejű fénynél is jól látható. És rendkívül költség hatékony, ha meg sérül nem kell az egész felületet cserélni, elég azt a fóliát ami lejött vagy leszedték. A dekór fólia ragasztható fémre fára falra anélkül, hogy különleges eljárást venne igénybe. A matricák felragasztása nem igényel különleges szaktudást akár Ön is, könnyen fel tudja helyezni az általunk kivágott dekorációs fóliát.

AUTÓDEKORÁCIÓ:

A jól megtervezett dekoráció igényes megjelenést biztosít autójának. Hirdetése könnyen eljuthat a célirányozott közönséghez, reklámját naponta több ezren is akaratlanul láthatják. 

Kérd díjmentes ajánlatunkat Most!