Autóüveg fóliázás

Az autóüveg fóliázás a leghatékonyabb optikai tuning esztétikus külsőt kölcsönöz autójának. Védi autójában hagyott értékeit az impulzusszerű rablásoktól. Meggátolja az autóba való belátást, baleset esetén megvédi önt a tört üveg okozta személyi sérülésektől. A karcállóréteggel ellátott szín stabil üvegfóliák kellemes hőmérsékletet biztosítanak télen-nyáron. Megszűri a nap káros UV-sugarait, ezért nem fakul ki autója kárpitja. 

Autóüveg fóliázás

HŐ ÉS FÉNYVÉDŐ AUTÓÜVEG FÓLIÁK

Az üvegfóliák napvédő réteget képeznek az üveg belső felületén. Típustól függően a napsugárzásból származó hő nagy részét kinn tartják, míg a látható fényt beengedik. Csökkentik a fény zavaró és vakító hatását, ugyanakkor a szabályosan feltett fóliák a látási viszonyokat nem rontják, így biztonságos és komfortos vezetési és utazási feltételeket

MIÉRT ÉRDEMES CCF AUTÓÜVEG FÓLIÁT VÁLASZTANI?

Nálunk nem létezik fényvédő autó üveg fólia!!! Az általunk forgalmazott autóüveg fóliák mindegyike jó vagy kiváló hővédő tulajdonságokkal rendelkezik!

A CCF Black és Black plus sorozat a világ egyik vezető, európai fóliagyártójának terméke.

Autóüveg fóliák mindegyike dupla erős karcálló réteggel van ellátva.

MEGBÍZHATÓ UV-VÉDELEM ÉS SZÍNTARTÓSÁG

A CCF Black autófólia sorozat a poliészterben és a ragasztóanyagban is UV szűrő részecskéket tartalmaz ezzel biztosítva a 99%-os védelmet. Az inorganikus részecskék az idő múlásával sem vesztenek teljesítményükből, szemben sok más gyár organikus részecskéivel. Speciális UV szűrő ragaszójának köszönhető, hogy az általunk forgalmazott fóliák hosszabb ideig megőrzik tulajdonságaikat, legyen szó hővédelemről vagy színtartóságról.

CCF BLACK

CCF black

A CCF Black sorozat a CCF autófóliák legkedveltebb típusa. Alumínium fémezett belső rétegének köszönhetően a látható fényen kívül az intenzív hőérzetet keltő infravörös sugárzást is jelentősen csökkenti, ezzel hővédelmet is biztosítva a belátásvédelem mellé.

CCF BLACK PLUS

CCF black plusz

A CCF Black Plus a megfelelő védelem a nyári meleg ellen . Speciális fémezett belső rétegének köszönhetően jóval nagyobb hővédelmet biztossitt, még a világosabb árnyalatoknál is. A látható fényen kívül az intenzív hőérzetet keltő infravörös sugárzást is jelentősen csökkenti, ezzel hővédelmet is biztosítva a belátásvédelem mellé.

CCF RF BLACK

A CCF RF Black áttörés az autóüveg fólia gyártás világában. Egy forradalmian új technológia alkalmazásával készült tuning fólia. Exkluzív megjelenés az autón, mintha gyári sötétítést alkalmaztak volna az üvegen. Az RF Black színezett autóipari ablakfóliája esztétikai díszítést kölcsönöz bármilyen járműnek, miközben biztosítja a magánéletet a kíváncsiskodó szemek elől.

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS SZABÁLYAI

Vonatkozó jogszabályok: A gazdasági és közlekedési miniszter 84/2005. (X.11.) GKM rendeletének 3. §-a szerint személygépkocsik esetén nem csak a hátsó oldalablakok, de a hátsó szélvédő is bármely sötétségű fóliával jogszerűen ellátható, amennyiben a fólia magyarországi minősítéssel ("H" engedély, Af szám) rendelkezik, valamint a gépjármű két oldalsó tükörrel van ellátva.

- A "B" oszlop mögötti üvegek (hátsó-oldalsó, hátsó szélvédő) csak érvényes "H" minősítő jellel, illetve AF számmal rendelkező anyaggal fóliázhatók, a fényáteresztéstől függetlenül.

- A vezető üléssora melletti üvegek is fóliázhatók olyan anyaggal, mely rendelkezik érvényes "H" minősítő jellel, AF számmal de összegzett fényáteresztő képessége nagyobb, vagy egyenlő 70%-nál.

- Az első szélvédő (ez alól kivétel a lehajtott napellenzők által takart felület, ahova sötétítő csík szerelhető) is fóliázható érvényes "H" jellel, AF számmal rendelkező anyaggal, ha összegzett fényáteresztő képessége nagyobb, vagy egyenlő 75 %-nál.

AUTÓÜVEG FÓLIÁK ANYAGÁRA, INSTALLÁLÁSÁRA A GARANCIA

CCF Black 5 év 
CCF Black Plus 15év 
CCF Rf Black 3 év 


A szavatossági kötelezettség kiterjed az üvegfóliák fény- és hővisszaverő tulajdonságainak megtartására anélkül, hogy töredezne, megrepedezne vagy szivárványosodna, színének megtartására,
megfelelő tapadására, azaz, hogy nem hólyagosodik fel, nem válik el az ablaküvegtől.

Nem érvényesíthető a garancia, ha
a vevő már eltávolította a hibás terméket,
a fóliát nem felhatalmazott személy telepítette,
a fóliát nem rendeltetésszerűen használták, szándékosan rongálták, nem az előírtaknak megfelelően ápolták, tisztították.

A fóliázó műhely a telepített fóliáról a minősítési engedély számát is tartalmazó műbizonylatot állít ki, amely engedély szám minden befóliázott ablakra is kötelezően felkerül, biztosítva ezzel a műbizonylat és a felragasztott fólia összerendelhetőségét.

A műbizonylatot a gépjármű papírjaival együtt kell tartani

Az üvegfóliák nedves technológiával kerül applikálásra, ezért előfordulhat, hogy átmenetileg enyhén homályos lesz, azonban rövid időn belül kitisztul, amint a ragasztáshoz felhasznált víz a fólia alól kiszárad. A teljes kiszáradásig az ablakot nem szabad működtetni (ez általában 2-3 nap, de erősen függ a környezeti hőmérséklettől). Az ablaküveg fóliázott felületét 30 napig nem szabad tisztítani. Ezt követően háztartási ablaktisztító folyadékkal és puha törlőkendővel tisztítható.

Kérd díjmentes ajánlatunkat Most!