Vásárlási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Coolcatfolia az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz, a szállítási ellenérték megfizetése mellett. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 1-20 munkanap.
A "készlet erejéig" megjelöléssel ellátott árucikkekre 4-6 napos szállítási idő vonatkozik, illetve ezen árucikkek esetében előfordulhat, hogy a megrendelését sajnos nem tudjuk minden esetben teljesíteni. Amennyiben ez így történik, minden esetben értesítjük vásárlóinkat.
Áruátvétel Az árut az Ön által választott címen veheti át munkanapokon a szállító cégtől, vagy munkaidőben, 8000 Székesfehérvár Őrhalom u.22/a szám alatt Garanciális feltételek: A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a forgalmazónál vagy a forgalmazó által erre meghatalmazott képviselőjénél írásban kell bejelenteni: Kovacsics Balázs E.V. címére vagy e-mailben: info@coolcatfolia.hu
A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:
a termék részletes adatait / a hiba rövid leírását stb. /,
az eladás időpontját és helyét,
reklamáció esetén a számlát minden esetben mellékelni kell.
A reklamáció megvizsgálásának és elbírálásának jogát a Kovacsics Balázs E.V. fenntartja magának, ha jogos a reklamáció Kovacsics Balázs E.V. a vevő kérésére vissza téríti, illetve új termékre cseréli Az árucikkek cseréje: Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Kovacsics Balázs E.V. díjmentesen kicseréli abban az esetben, ha a hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzletünkbe, ha a cserét nem kívánja igénybe venni, a vásárolt termék vételárát visszatérítjük Önnek, amennyiben a hibát a gyártó elismerte, illetve a sérülést a termék a szállítás során szenvedte el. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfél szolgálatunkat. A terméket vissza venni, csak egész tekercsben hibátlan állapotban tudjuk, hiszen a folyóméterben vásárolt fólia nem visszaállítható. A termékekről feltöltött képek illusztrációk, minden esetben a valóságot tükrözi, de különböző készülékek között (pl. tv, monitor, telefon, laptop, tablet) szín megjelenítési különbségek lehetnek, ezért szín eltérés előfordulhat a valóságban.
A vásárlástól való elállás joga: A megrendelt termékek esetében a kézhezvételétől számított 14 napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Kovacsics Balázs E.V. a termékért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, abban az esetben, ha a termékek bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. Elállási joggal abban az esetben tud élni, ha teljes tekercset vásárolt, mivel a folyóméterben vásárolt termékek teljes tekercsből vannak levágva, így az eredeti állapotuk nem visszaállítható. A panaszokat a mindenkori fogyasztóvédelmi törvények alapján bíráljuk el.A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is Önnek kell viselnie. Sikertelen kézbesítés: Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. A szállító hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a szállítót terhelik. 

Felelősség korlátozása: A Coolcatfolia. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben: - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Coolcatfolia. webáruház weboldalára, ott megrendelést adjon le. - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért. Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Webáruházban látható készlet ha a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk. Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Kérd díjmentes ajánlatunkat Most!